Laurent Coppens, gepassioneerd italiëkenner

Bekende overheerlijke pastagerechten op de authentieke manier klaargemaakt - donderdag

Laurent laat ons opnieuw de echte Italiaanse keuken proeven. Steeds gaat hij op zoek naar de lekkerste gerechten uit ‘la dolce vita’.
Wij maken vier bekende pastagerechten klaar op de authentieke, Italiaanse manier.

Tagliatelle alla bolognese (de echte bolognaisesaus!), penne alla carbonara (met het bijzonder wangspek en ei), spaghetti alla puttanesca (met ansjovis, olijven en kappertjes) en rigatoni alla Norma (met gefrituurde aubergines, zonder vlees).
We vernemen ook hoe je een restje pasta de volgende dag toch nog smakelijk kan opeten.
Het spreekt voor zich dat alle klaargemaakte pastagerechten samen met de deelnemers worden verorberd met een glas wijn, Italiaanse vanzelfsprekend.

Datum: Woensdag 6 november van 19.00 tot 22.30 in Het Applauws, Lauwe
OF Donderdag 28 november van 19.00 tot 22.30u in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Laurent Coppens, gepassioneerd Italiëkenner en gelegenheidskok
Inschrijving: €16,00 (+ €14,00 voor de ingrediënten de avond zelf te betalen, recepten inbegrepen)

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

28.11.2024 19:00-22:30 u
    34-authentieke-pasta-16072024150904.jpg